Статистика раздачи
Размер: 947.1 МБ | | Скачали: 50
Сидеров: 0  [0 байт/сек]    Личеров: 0  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Ответить с цитатой 

PJ Harvey - Rid Of Me

Жанр: Alternative Rock
Год выпуска: 1993
Лейбл: Island Records
Страна-производитель: UK
Аудио кодек: FLAC
Тип рипа: tracks
Продолжительность: 48:09
Источник оцифровки: AvaxHome - Kel Bazar
Треклист:
1. Rid Of Me
2. Missed
3. Legs
4. Rub 'Till It Bleeds
5. Hook 3:57
6. Man-Size (Sextet)
7. Highway '61 Revisited
8. 50 Ft Queenie
9. Yuri-G
10. Man-Size
11. Dry
12. Me-Jane
13. Snake
14. Ecstasy

The album was recorded and mixed at Pachyderm Recording Studio, Cannon Falls, Minnesota.
Polly Jean Harvey – guitar, vocals, violin, cello, organ
Robert Ellis – drums, percussion, vocals
Steve Vaughan – bass
TT: Technics SP 15 with SME 3009 tonearm & customized plinth
Cartridge: Ortofon Concorde OM 30 MM
Phono amp: Pro-Ject Tube Box II with 2X JAN 12AX 7WA (General Electric)
Cables: Wire World Solstice 5.2
Computer: Sony Vaio VPCJ1
ADC: Tascam US-144 external USB 2.0 Audiointerface
Software: WaveLab 5.01, ClickRepair
Dry was shockingly frank in its subject and sound, as PJ Harvey delivered post-feminist manifestos with a punkish force. PJ Harvey's second album, Rid of Me, finds the trio, and Harvey in particular, pushing themselves to extremes. This is partially due to producer Steve Albini, who gives the album a bloodless, abrasive edge with his exacting production; each dynamic is pushed to the limit, leaving absolutely no subtleties in the music. Harvey's songs, in decided contrast to Albini's approach, are filled with gray areas and uncertainties, and are considerably more personal than those on Dry. Furthermore, they are lyrically and melodically superior to the songs on the debut, but their merits are obscured by Albini's black-and-white production, which is polarizing. It may be the aural embodiment of the tortured lyrics, and therefore a supremely effective piece of performance art, but it also makes Rid of Me a difficult record to meet halfway. But anyone willing to accept its sonic extremities will find Rid of Me to be a record of unusual power and purpose, one with few peers in its unsettling emotional honesty. --Allmusic
Со спектрами та же шляпа, что и на Dry, звук такой же.
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 19.91 КБ / Просмотров 19 ]

Статус
Проверен 

Размер  947.1 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  50
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  

Отправить личное сообщение

Страница 1 из 1

Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1