Статистика раздачи
Размер: 533.29 МБ | | Скачали: 14
Сидеров: 0  [0 байт/сек]    Личеров: 0  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Ответить с цитатой 

Наталка Карпа / Дискография

Жанр: Pop, Pop-Rock
Страна: Украина
Год издания: 2001-2007
Аудиокодек: MP3
Тип рипа: tracks
Битрейт аудио: 128-320 kbps
Продолжительность: 04:52:33
Наличие сканов в содержимом раздачи: да

Продолжительность: 00:58:05
01 - Я ніколи не зможу забути тебе
02 - Серце крижане
03 - Ангеле мій
04 - Я за тобою шаленію
05 - Сеньйорита
06 - Милий
07 - У долі - своя весна
08 - Я - твоє крило
09 - Щороку - і весна, і осінь
10 - Колядка Нова радість стала
11 - Хто ти такий
12 - Художник
13 - Повернись назад
14 - Я збережу
15 - Любов врятує світ

Продолжительность: 00:32:10
01. Наталка Карпа - Старий рiк минає
02. Наталка Карпа - Добрий вечiр тобi
03. Наталка Карпа - Свята нiч, тиха нiч
04. Наталка Карпа - Нова радість стала
05. Наталка Карпа - Три славнi царi
06. Наталка Карпа - Спи, iсусе, спи
07. Наталка Карпа - Небо i земля нинi торжествують
08. Наталка Карпа - Бог ся роздає
09. Наталка Карпа - У вефлиемі нині новина

Продолжительность: 00:53:57
01. Наталка Карпа - А калина не верба
02. Наталка Карпа - Піду за тобою
03. Наталка Карпа - Без тебе мучусь
04. Наталка Карпа - Тобі тобі одному
05. Наталка Карпа - Зачаруй мене
06. Наталка Карпа - В саду гуляла
07. Наталка Карпа - Зелений листочок
08. Наталка Карпа - Я додому повернусь
09. Наталка Карпа - Весільна
10. Наталка Карпа - Мій чарівник
11. Наталка Карпа - Грінго
12. Наталка Карпа - Зима
13. Наталка Карпа – Знаю (Дует з Геником)
14. Наталка Карпа – Ти пробач мені (Дует з Геником)

Продолжительность: 00:17:06
01 - Калина (progressive house radio mix)
02 - Калина (progressive house extended mix)
03 - Калина (progressive club mix)
04 - Калина (original radio edit)

Продолжительность: 00:53:21
01. Вперше
02. Твій голос
03. Давай танцюй
04. Опера кохання
05. Моє серце
06. Я для тебе живу
07. Білі ночі.mp3
08. Час надій (feat. MAXIMUS)
09. Анаконда
10. Шокотерапія
11. А калина не верба (ремікс)
12. Ми – історія
13. Ми – історія (ремікс)
14. Ми – історія (ремікс)

Продолжительность: 01:13:44

01. Наталка Карпа - Інша (remix)
02. Наталка Карпа - Інша
03. Наталка Карпа - Я збережу любов
04. Наталка Карпа - Я боюсь
05. Наталка Карпа - Час біжить як пісок (radio version)
06. Наталка Карпа - Хочеш Твоею Стану
07. Наталка Карпа - Ты не мой герой
08. Наталка Карпа - Ти Один Такий
09. Наталка Карпа - Ти не мій герой
10. Наталка Карпа - Мальви
11. Наталка Карпа - Крижане Серце
12. Наталка Карпа - Краплина Сонця
13. Наталка Карпа - З Тобою
14. Наталка Карпа - Зима
15. Наталка Карпа - Зачаруй Мене
16. Наталка Карпа - Дай Менi
17. Наталка Карпа - Бомбей
18. Наталка Карпа - А час біжить (Club Version)
19. Наталка Карпа - А час біжить

Наталка Карпа – українська співачка, яка вже здобула популярність у Європі, ведуча програм, володарів найвищих нагород у сфері телебачення і найвищих рейтингів серед глядачів, продюсер, яка відкриває все нові і нові таланти, а також режисер, яка завжди відкрита до нових ідей та оригінальна у їх втіленні...

На старт!

Наталка народилася у невеличкому мальовничому містечку Добромиль, що неподалік польсько-українського кордону, у сім'ї музиканта. Саме завдяки батьку в п'ять років Наталка вже вивчала нотну грамоту та була однією із учениць музичної школи. Згодом вона почала співати у народному хорі "Писанка", а через певний час стала солісткою зразкового вокально-інструментального ансамблю "Галицька перлина", під керівництвом діяча культури Лесі Салістри, з під крила якої вилетіло у світ чимало зірок (Руслана, Інеса Братущик, Ольга Юнакова, Олеся Киричук та ін). Наталя була учасницею багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалів, таких як: "Слов'янський базарчик", "Молода Галичина", "На хвилях Світязя", "Надія", "Мелодія", "Пісенні джерела Прикарпаття", "Тарас Бульба", "Шлягер року", "Наша пісня" та інших.
В активі Наталки Карпи також дві вищі освіти. Вона закінчила Львівський Медичний університет імені Д.Галицького і Національний університет "Львівська Політехніка" (англійська філологія). Але все ж таки музика перемогла!

Увага!

Дискографія Наталки Карпи налічує на даний момент 4 альбоми: "Любов врятує світ" (2001 р.), "Ти пробач мені" (2004 р.), "Різдвяна зірка" (2004 р.), "Історія" (2007 р.). В творчому доробку співачки також є 9 відеокліпів: "Ти пробач мені", "Я додому повернусь", "Ми - історія", "Вперше", анімаційний кліп "Калина", "Інша", "Час-пісок", "Інша (remix)", "Різдвяна казка".
Виконавиця постійно підтримує дитячі та юнацькі фестивалі, конкурси у якості гостя та члена журі ("Різдвяні канікули", "Зоряний шлях", "Галицька ліга - КВН"). Наталка Карпа активно займається благочинністю і не раз влаштовувала тур для дітей-сиріт інтернатами України. Також активно підтримує проект фестивалю "Талановиті діти України", фестиваль, що допомагає та сприяє талановитим дітям з інтернатів України.

Наталка Карпа – ведуча

Як творча особистість, Наталка реалізовує себе і в інших сферах – з 2006 по 2007 рр. вона була ведучою програми "Екстремальний Вікенд", яка за визнанням національної премії "Телетріумф" стала найкращою регіональною програмою 2007 року. За високі професійні досягнення в галузі культури та мистецтва співачка була удостоєна найвищої нагороди у галузі журналістики на всеукраїнському щорічному конкурсі засобів масової інформації "Золоте перо".
В листопаді 2007 року Наталка Карпа стала автором ідеї та ведучою програми "Відкрий себе", яка допомагає кожному учаснику побачити себе у новому образі, відкрити у собі щось нове і стати яскравим!

Наталка Карпа - продюсер

В 2005 р. Наталка разом зі своїм продюсером Ярославом Степаником створила осередок творчої молоді - продюсерський центр "НіКа". Який у в березні 2010 було офіційно перейменовано у "KARPARATION". На даний момент продюсерський центр "KARPARATION" займається продюсуванням таких проектів, як: група "Glamour", група "Шоколадка", співачка Мія, арт-балет "Gledis" та чемпіонка України з танцю живота Олена Левицька. Їх можна побачити і почути як на великих гала-концертах, так і в ефірі телевізійних каналів.
Наталка допомагає молодим талантам максимально реалізовувати свої можливості, разом зі своїм продюсером підбирає репертуар, сценічні костюми, продумує образи та стиль виконавців, займається їхньою промоцією і дає безцінні поради!

Вперед!

Найпершим пострілом Наталки Карпи у небо популярності є пісня "Калина". Вона стала визначальною у творчому житті співачки, адже завдяки ній Наталка стала відомою в Україні, а також здобула шалену популярність в Європі!
Нон-стоп гастролі за кордоном, виступи на найбільших сценах та в найпопулярніших клубах із сольними концертами, інтерв'ю на національних телеканалах і радіостанціях, хіти "Калина" та "Грінго" у топових збірниках на перших позиціях, не говорячи вже про перші місця європейських чартів. Наталка Карпа підкорила серце Європи. Тепер настав час підкорити серце України – Київ, а разом з ним величезний всеукраїнський простір!
Це стовідсотково забіг на довгу дистанцію, на якій вже можна побачити перемоги співачки.
В 2009 році Наталка стала лауреаткою премії Міжнародного академічного рейтингу "Золота Фортуна", яка підтвердила її міжнародну популярність. А 8 березня 2009 року була удостоєна звання Заслужена артистка України.

Наталка Карпа: "Мене на всі 100 - не знає ніхто. Спитаєте якою буде Наталка Карпа завтра? Я абсолютно впевнено можу сказати тільки одне - іншою!"
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 21.03 КБ / Просмотров 77 ]

Статус
Проверен 

Размер  533.29 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  14
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  

Отправить личное сообщение

Страница 1 из 1

Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1