Статистика раздачи
Размер: 31.32 МБ | | Скачали: 0
Сидеров: 0  [0 байт/сек]    Личеров: 0  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Ответить с цитатой 

Me Like Bees / There Will Be Time
Жанр: Indie Rock
Страна исполнителя (группы): США
Год издания: 2016
Аудиокодек: MP3
Тип рипа: tracks
Битрейт аудио: 320 kbps
Продолжительность: 00:13:13
Наличие сканов в содержимом раздачи: нет
Треклист:
01. Changes
02. Tundraland
03. There Will Be Time
04. Hymns and Blues
Me Like Bees is a quirky, indie rock band with a silly name, catchy songs and serious undertones.
http://www.melikebees.com/
Album Notes
Me Like Bees is an American Indie Rock band hailing from the heart of Joplin, Missouri. Formed in 2009 the band has traveled thousands of miles and played hundreds of shows across the nation. By 2013, they released their first full length record “The Ides” (LoveWay Records) produced by Jeff Smith (Never Shout Never, Trust Company, Carter Hulsey). The Album received rave reviews by many internet media outlets.
By June of 2013, Me Like Bees won a spot to compete in the Ernie Ball Music Man Battle of the Bands (17th Consecutive Year). After passing many rounds and surpassing many opponents, Me Like Bees won the final showcase at the House Of Blues in Hollywood California on January 17th, 2014, outlasting over 20,000 other bands.
In 2016 after completing a leg in Van’s Warped Tour, Me Like Bees has just finished a new EP “There will be time” with award-winning producer, John Feldmann (Five Seconds of Summer, The Used, Panic! at the Disco, Goldfinger, Good Charlotte, Plain White T’s) set to release in the spring. They also just finished a nation wide tour with Never Shout Never (Warner Bros) spanning from the world famous Troubadour in Hollywood, California to Brighton Music Hall in Boston, Massachusetts.
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 10.48 КБ / Просмотров 2 ]

Статус
Проверен 

Размер  31.32 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  0
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  

Отправить личное сообщение

Страница 1 из 1

Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1