Статистика раздачи
Размер: 85.97 МБ | | Скачали: 0
Сидеров: 5  [0 байт/сек]    Личеров: 1  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Ответить с цитатой 

Vernon Ray Harrington - West Side Blues

Жанр: Blues
Страна: USA
Год издания: 2009
Аудиокодек: MP3
Тип рипа: tracks
Битрейт аудио: 320 kbps
Продолжительность: 00:31:08

01 - You Did Me Wrong [00:03:03]
02 - The Things I Used To Do [00:02:57]
03 - Out Of Bad Luck [00:02:30]
04 - Lottery Blues [00:03:00]
05 - Kidding [00:02:22]
06 - You Don't Love Me [00:03:21]
07 - Crackhead Woman [00:03:20]
08 - Cut You Loose [00:02:33]
09 - Tore Down [00:03:00]
10 - Help Me With The Bills [00:04:58]

Vernon Ray Harrington was born in 1953 into a Chicago blues family. His father, Rev. Houston H. Harrington, ran Atomic-H Records out of his church basement recording local blues and gospel musicians (including Eddie Clearwater, formerly Eddie Harrington).
However, it was Uncle Earnest who brought Magic Sam over to Houston and Hilda’s Lawndale home in 1964 to play for his nephews Joe and Vernon (especially Joe who was already playing lead on his blue Silvertone guitar). Needless to say, Sam had an impact on the family. Vernon’s Mom, Hilda, recalls the moment telling her sister’s husband, “where’d you all get this man FROM!” Hilda continues, “Magic Sam was, ooooooooooooh, he was, he was tough!” At this point, Vernon started playing Joe’s Silvertone with Mom noting “he used to slip off – I didn’t know where he was or what he was doing at all – he found his way where Magic Sam lived – go right through the park.” Vernon listened to Sam’s records, listened in Sam’s living room, and listened with the hordes that descended on Uncle Earnest’s backyard “BBQ holiday” parties where Sam starred. In fact, Sam frequented the place so much it became known as “Magic Sam’s Backyard.”
Vernon Ray Harrington - guitar, vocals
Joe Harrington - bass
Tony Bagdy - guitar
Kevin Ford - organ
Matt Nischan - drums
with very special guest
Billy Branch - harp
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 14.68 КБ / Просмотров 5 ]

Статус
Проверен 

Размер  85.97 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  0
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  

Отправить личное сообщение

Страница 1 из 1

Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1