Статистика раздачи
Размер: 95.04 МБ | | Скачали: 1
Сидеров: 10  [0 байт/сек]    Личеров: 3  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Ответить с цитатой 

Mama's Blues Joint / Changes
Жанр: Contemporary Blues, Blues Soul, Funky Blues
Страна исполнителя (группы): Denmark
Год издания: 2014
Аудиокодек: MP3
Тип рипа: tracks
Битрейт аудио: 320 kbps
Продолжительность: 40:49
Треклист:
1. The Devil In Me
2. Dance It Out
3. My Favorite Song
4. Try Me Baby
5. Another Road
6. Don't Take Me For Granted
7. Why
8. Don't Let Me Down
9. Break It Down For Me
10. I Got Love
11. Changes
Lene Strøyer has earned a reputation as one of Denmark's best blues singers with an exceptional soulful voice and a great performer. Lene Strøyer founded her dream team; Mama's Blues Joint in 2002 The song 'Missing you' from the bands debut album Mama's Blues Joint got a sixth place in the International category in one of Australia's biggest song contests ASA.2008 and got an honorable mentioning in the ISC Songcontest 2005.
Mama's Blues Joint released their second album "Blues In Many Colors "March 2009 and it has been air played at blues radios all over the world. (Denmark, Sweden, Norway, France, Argentina, Australia, England, Germany, Mexico). The band has been playing at blues clubs and festivals both in and outside Denmark. Copenhagen Bluesfestival, (DK), Copenhagen Jazzfestival (DK) Eslöv Bluesfestival (Sweden), Malmøfestival (Sweden) etc.
Mama's Blues Joint delivers a hot performance with songs from both CD's mixed with great blues songs by artist as Etta James, Bonnie Raitt, B.B. King, Albert Collins and Delbert McClinton. This is rhythm & blues with a touch of soul/rock/funk and country - and great love for a good groove.
The musicians in Mama's Blues Joint are all well known at the Danish music scene and have been playing and touring with a large number of artists in and out of Denmark. Sneakers (DK) Savage Rose (Dk) Moon Jam(Dk) Blue Junction (DK), The original Danish Polcalypso Orchestra (DK) Kenn Lending Blues band (DK), Karen Busk (DK),Andrew Strong (IR).Lillian Bouté (USA).
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 15.91 КБ / Просмотров 7 ]

Статус
Проверен 

Размер  95.04 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  1
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  

Отправить личное сообщение

Страница 1 из 1

Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1