Статистика раздачи
Размер: 709.47 МБ | | Скачали: 0
Сидеров: 5  [0 байт/сек]    Личеров: 2  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Ответить с цитатой 

Заліско Андрій - Коллекция (7CD)

Жанр: Pop, Dance
Страна: Украина
Год издания: 1995-2007
Аудиокодек: MP3
Тип рипа: tracks
Битрейт аудио: 320 kbps
Продолжительность: 04:18:57
http://www.zalisko.com.ua
Біографія
#777Популярний співак Андрій Заліско (псевдонім - Заліско) народився у Львові 4-го жовтня. Музикою почав займатися ще змалку, в той час, коли батьки купили акордеон.
З 1978 до 1985р. навчався у музичній школі, яку закінчив з відзнакою. Під час навчання у середній школі, створив хард-роковий гурт, який завоював прихильність учнів та вчителів навчального закладу.
У 8-10 класах СШ навчався акторської майстерності в драматичному гуртку, оскільки завжди мріяв стати актором. Активно займався спортом (плаванням). Входив у десятку найкращих плавців-юніорів України (вільний стиль). За свої досягнення отримав багато грамот та золотий значок з плавання. “Так сталося, що я “провалив” іспити у Київському Інституті Культури у 1987р., але треба було отримати якусь освіту, тому я і вступив до Львівского політехнічного інституту на геодезичний факультет на спеціальність прикладна геодезія, який, не зважаючи ні на що, все ж закінчив. Але я в жодному випадку не шкодую, що мої студентські роки провів там, адже мої найкращі друзі – це мої одногрупники”, - згадує Андрій. Під час навчання Заліско співав у хорі “Gaudeamus”.
Разом з друзями-хористами гастролював Польщею, Німеччиною, Францією, Італією і Чехією. Працюючи у 1993р. музичним адміністратором фестивалю “Мелодія” (ТК “Міст”), отримав перший досвід роботи з музикантами і зрозумів, що сам зможе добре себе показати на естраді. У цьому ж році Заліско познайомився з київським композитором та аранжувальником Сергієм Доценком. “Під час нашої співпраці були написані перші пісні: “Цей дощ”, “Спи засинай” і “У тумани”, які я виконав на день міста Львова у 1995р. Це був мій перший виступ на професійній сцені. З цього і почалася моя музична кар`єра”, - каже Андрій. Але це не завадило йому вчитись з 1994р. у Київському державному інституті театрального мистецтва ім.Карпенка-Карого на режисурі , який Заліско успішно закінчив у 1998 р. У 1995 році він увійшов до фіналу Всеукраїнського фестивалю “Мелодія-95 ” із піснею “Спи-засинай” (як дипломант), у 1996 році історія повторюється, Андрій знову потрапляє до фіналу цього ж фестивалю . На фінал “прорвалися” дві пісні: “Ти явись”, яку співак виконав разом з Анжелікою Щербаковою, а також пісня “Кажеш ти”. Андрій Заліско: “Завдяки цим пісням я став лауреатом, і моєю творчістю зацікавився голова жюрі Василь Зінкевич. Згодом вдалося випустити першу касету “Так буває” (у стилі поп-рок) спільно з дрогобицькою студією звукозапису “Фенікс”. На жаль, цей альбом не користувався великим попитом серед слухачів. Правду кажучи, я також не був задоволений матеріалом, хоча пісні “Ти явись” і “Кажеш ти” можна відзначити.”
У 1997 році Заліско почав працювати з продюсерсько-мистецькою агенцією “Територія “А”(м. Київ), багато гастролював з групами “Ван Гог” і “Фантом 2”, саме тоді було знято перші кліпи на пісні “Такий як всі?” і “Вже не треба”, які часто можна було побачити у популярній в ті часи програмі “Територія “А”на каналі ICTV, видається нова аудіо-касета Заліска “Такий як всі?”. Декілька пісень співак записав на польській студії “Hendrix” і “Dance 4 you”. У 1998 році налагодилася співпраця з «Національним хіт-парадом України». Завдяки цьому почались гастролі по Україні з іншими зірками української естради. У період 1998–99 рр. Заліско пише багато пісень; деякі з них пізніше увійдуть до його першого CD “Лабіринт”. у 2000 році світ побачив CD Заліска “Все буде так як хочеш ти”, який здобув і до сих пір не втрачає популярності серед слухачів. Найпопулярніші пісні: “Знайди мене, знайди”, “Все буде так”, “Ти не заснеш” і деякі пісні з співачкою Лілею Ваврін. У тому ж році на запрошення корпорації “Міст” і Асоціації українців Канади, Андрій поїхав до Торонто і виступав на “Bloor west village Festival”. Наступного 2001 року, після вдалого випуску диску "Многая літа", приуроченого до 10-ї річниці Незалежності України, Заліско знову поїхав на гастролі за кордон (США, Канада, Англія, Італія та Португалія). За кордоном альбом вийшов під назвою "Тобі Україно - Многая літа". До нього увійшли кілька народних пісень, а також твори В. Івасюка та І. Білозіра. У квітні 2004. року у Львові відбувся великий сольний концерт Заліска у Львівському Державному театрі ім. М. Заньковецької.
Всеукраїнський проект «Український формат» - 2а премія . На початку 2005 року у цьому ж театрі був проведений сольний Різдвяний концерт «Віфлиємський вогонь». 2005р.- Гастро лі по Португалії (Ліссабон та острів Мадейра). Випуск збірника різдвяних колядок «Колядує Заліско і друзі». 2006р.- Гастролі по Італії (Рим, Мілан, Болонья). Гастрольний тур по Зах.Україні «На Різдво до «Львівського». 2007р.- Сольні концерти по Західній Україні, виступи в Іспанії, Італії. Перемога в проекті «Галицький хіт-парад». З успіхом проходять виступи у Києві, Криму, Одесі. Всього було за рік близько 100 виступів та великих сольних концертів 2008р.- Випуск нового CD-альбому «Заліско +» який за кілька місяців розійшовся великим тиражем. З 25-го вересня - Європейське турне по 5-и країнах Європи (Франція. Іспанія, Португалія, Італія, Греція) разом з народним артистом України Василем Зінкевичем . Випуск CD "mp3 колекціїя" Заліска який включає в себе 5 альбомів випущених протягом 1995-2005 років. Нове перевидання CD-альбому колядок та різдвяних пісень "Різдвяний" а також випуск DVD – фільму, як додаток до Різдвяного альбому.
1998-99р.- співпраця з Національним хіт-парадом України (м.Київ). 1994-1998р.- Закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва ім.Карпенка-Карого за спеціальністю – режисура. 1998р.- вихід CD-альбому “Лабіринт”; 2000р.- вихід CD-альбому “Все буде так, як хочеш ти”. Призові місця в хіт-парадах України. В номінації «Кращий співак “Території-А” 2000» (м.Киів) - 3-а премія . На запрошення асоціації українців Канади виступав на “Bloor village Festival” (Торонто, Канада), та інші міста Канади. Членство в "Асоціації діячів естрадного мистецтва" (м.Київ). 2001р.- вихід CD-альбому “Многая літа”, та гастролі за кордоном: США, Канада Велика Британія. 2002р.- вихід альбому “Ковбой” (переспів відомих закордонних пісень українською). 2004р.- великий сольний концерт у Львівському Державному театрі ім. М. Заньковецької. Всеукраїнський проект «Український формат» - 2а премія . Лице фірми «Оптика нова» (Львів-Киів). Власний сайт www.zalisko.com.ua 2005р.- Гастролі по Португалії (Ліссабон та острів Мадейра). Випуск збірника різдвяних колядок «Колядує Заліско і друзі». Сольний Різдвяний концерт “Віфлеємський вогонь”(м.Львів). 2006р.- Гастролі по Італії (Рим, Мілан, Болонья). Гастрольний тур по Зах.Україні «На Різдво до «Львівського». 2007р.- Сольні концерти по Західній Україні, виступи в Іспанії, Італії. Перемога в проекті «галицький хіт-парад». З успіхом проходять виступи у Києві, Криму, Одесі. 2008р.- Випуск нового CD-альбому та сольний концерт з новою програмою. Концерти у Кракові у рамках проекту "Україна - Польща: два сусіди ".Нове перевидання CD-альбому колядок та різдвяних пісень "Різдвяний".
2009 рік – Подяка від міського голови міста Львова за популяризацію української пісні у Львові, Україні та за кордоном. Нова англомовна пісня «Touch me» увійшла в сотню кращих танцювальних хітів літа у Польщі і Словаччині.
2010 рік - За вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток України, високий професіоналізм та багаторічну сумлінну працю Заліску Андрію Ігоровичу присвоєно почесне звання Заслужений артист України.
(УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 128/2010 від 8.02.2010 року)
ОФіційна сторінка в інтернеті: http://www.zalisko.com.ua
Гарного прослуховування!!!
P.S. Інформація взята з сайту

#77701. Кажеш ти
02. Ти явись
03. Чекай мене
04. Цей дощ
05. Так буває
06. Ритми ночі
#77701. Intro
02. Сон ні про що
03. Вже не треба
04. Заведу до раю
05. Інструментал
06. Такий як всі?
07. А тепер прощай
08. Ти повіриш мені
09. Intro 2
10. Мої слова
11. Так далеко ти
12. Лиш тепер
13. Не забувай
14. Я віддаю тобі
15. Outro
#77701. Intro
02. Лабіринт
03. Не шукай і не питай (feat. 2DD)
04. Ти
05. Я не чекав
06. Ти повіриш мені
07. Інструментал
08. Нехай буде як є!
09. Заведу до раю
10. Лиш тепер
11. Я знаю - ти там...
12. I Ahora Adios!
#77701. Все буде так
02. Біля моря
03. Знайди мене, знайди
04. Не іди
05. Як побачу тебе
06. Mamy Blue (feat. Л. Ваврін)
07. Ти не заснеш
08. Коли
09. Все буде так (інструментал)
10. Море (feat. Л. Ваврін)
11. Все буде так (remix)
12. Outro
#77701. Intro
02. Чичері
03. Корчма
04. Не сип мила скла
05. Ой, зелене жито, зелене
06. Ти сонце в небі
07. Зоре моя (співає Ліля Ваврін)
08. Под облачком
09. Я піду в далекі гори
10. Розпрягайте, хлопці коней
11. Їхали козаки (feat. Захар)
12. Повернись на Україну
13. Outro

#77701. Небезпечна
02. Чичері
03. Sexy Sexy
04. Missing you (Коли гасне день)
05. Море (feat. Л. Ваврін)
06. Скажи мені, чому...
07. Знайди мене, знайди (remix)
08. Ти мій друг
09. Mamy Blue (feat. Л. Ваврін)
10. Прилітай (feat. Л. Ваврін)
11. Ковбой
12. Ми разом (feat. Л. Ваврін)
#77701. Intro
02. По всьому світу (з Андріаною)
03. Слава Вовишніх Богу
04. Нова радість стала (a capella з Львівськими Музиками)
05. На небі зірка ясна засіяла
06. Бог ся рождає (колядує Наталка Карпа)
07. Зійшла зірка чудна
08. Бог Предвічний
09. Щедрий вечір - добрий вечір (колядує Олена Корнеева)
10. Старий рік минає (інструментал)
11. Возвеселімся всі разом нині
12. Темная ніченька
13. Нова радість стала (колядує Ліля Ваврін)
14. Ой, чи є, чи нема
15. Божий син днесь народився
16. Outro
17. Різдвяно-новорічна (з Наталкою Карпою, Ната-Лі, гурт Яка існує, Maximus)

Не хватает для дискографии:
1. "Колядує Заліско і друзі" - 2005
2. "Заліско +" - 2008
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 26.45 КБ / Просмотров 13 ]

Статус
Проверен 

Размер  709.47 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  0
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  

Отправить личное сообщение

Страница 1 из 1

Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1