Статистика раздачи
Размер: 126.94 МБ | | Скачали: 0
Сидеров: 2  [0 байт/сек]    Личеров: 1  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Ответить с цитатой 

Captor - Alien Six
Жанр: Nu Metal
Страна исполнителя (группы): Sweden
Год издания: 2001
Аудиокодек: MP3
Тип рипа: tracks
Битрейт аудио: 320 kbps
Продолжительность: 00:55:09
Треклист:
01 - Shout
02 - Cold Inside
03 - Burn
04 - Do You Want to Be Me
05 - Break it
06 - Me Myself and Them
07 - Scum
08 - Porch
09 - Hold Me, Save Me
10 - Not So Far
11 - Head
12 - Fake Is the World Around Me
13 - Why
Captor was a Swedish thrash metal band that formed in 1986 in Vingeker / Katrineholm. At first they were known under band names like Gonzola, Midas Touch and Pestilence (they didn't know about other bands with the same name) but in 1987 they took the name Captor after the Slayer song "Captor Of Sin". In 1988 drummer Christer "Putte" Johansson switched to guitars and Lars-Ingvar Eriksson joined as the new drummer. The following year they disbanded since several members had to do their military service. In the autumn of 1989 Jacob and Lars-Ingvar got back together and found a young promising guitarist named Niklas Kullstrem who shared their musical visions. They decided that Captor was a suitable name for their new project as well. At the same time Jacob switched instrument from guitars to bass. After a couple of demos (the first one not released until five years later in 1991) they were featured on the Extreme Close-Up sampler, sponsored by Close Up Magazine and MNW. Following the debut album on Euro Records in 1993 the band went through a couple of line-up changes before releasing an independent mini album in 1995. Having heard a track from the following full-length release Diehard Music signed the band. Their final album "Alien Six" was apparently very Korn influenced and released on the Turkish label Hammer Muzik.
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 20.95 КБ / Просмотров 5 ]

Статус
Проверен 

Размер  126.94 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  0
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  

Отправить личное сообщение

Страница 1 из 1

Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1