Статистика раздачи
Размер: 102.31 МБ | | Скачали: 0
Сидеров: 1  [0 байт/сек]    Личеров: 0  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Ответить с цитатой 

Benaddict / The Garden Of England
Жанр: UK Hip-Hop/Boom Bap
Страна исполнителя (группы): UK
Лейбл: Yogocop Records
Год издания: 2017
Аудиокодек: MP3
Тип рипа: tracks
Битрейт аудио: 320 kbps
Продолжительность: 00:43:44
Наличие сканов в содержимом раздачи: нет
Треклист:
01. Intro
02. Does Anybody Care? feat. NuphZed
03. December
04. Four Letter Word That Starts With L
05. Perception
06. Bullet Boy
07. As The World Whirls Round feat. Omaure & Ella Mae
08. Keep Striving feat. Ella Mae
09. Nate Skit
10. Ninety Three
11. Struggling feat. Awfer & Brontë Shande
12. When Life Gives You Lemons feat. illiterate
13. Yellow Self Storage
Shouts to every single head who’s supported me over the years and shown love. Big up the Yogocop family, especially Slipz (thanks for spending half your life getting my adlibs in time!); couldn’t have done it without you bro! Cloud 9 for linking me with everyone, illiterate (THE LAZY SLUG) for coping with the vegan farts, Awfer for eating enough to feed a small family on a daily basis, M.KOZI & YungBlud for the late nights & early morning runs, Dingo for being Dingo, Bo, Kema, Terry, Hank, Christy, Harvs & KLB. Tom Yum for attempting to organise the space cadets and spellchecking my impeccable grammar, Joey Deez & The Village Live Crew, the Less Effort extended family, ACM, DLC, LRGS & King Fugly.
All the promoters who don’t fuck about, you know who you are! Dike, Ivan, Rarekind Records, SlipJam, Charles Walker, all the Leeds crew, every producer I’ve worked with, nagged or ignored. Brad Bushby & Jay See. Everyone doing their thing for the love. My brother for giving me his MPC, DLTLLY, BBC Introducing, all the radio stations playing the realness. Vinyl heads, Beat heads, Graff heads, Breakin’ heads and all the MCs. The ones who came before us and gave me strength, guidance and inspiration. Anyone out there who’s struggling to cope, all the people who hit me up and tell me that my music has helped them through! All the friends of Bill W, thanks for being there when I needed you most! Lastly, my Mum & Dad who have been with me to hell and back, Love you always!
PEACE!
Доп. информация: Bandcamp
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 17.25 КБ / Просмотров 5 ]

Статус
Проверен 

Размер  102.31 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  0
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  

Отправить личное сообщение

Страница 1 из 1

Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1