Статистика раздачи
Размер: 16.11 МБ | | Скачали: 0
Сидеров: 0  [0 байт/сек]    Личеров: 0  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Ответить с цитатой 

Baby Huey And The Baby Sitters - 1964-66 - Singles & 2005 - Single

Жанр: Garage,Psychedelic Rock
Год выпуска диска: 2005
Производитель диска: USA
Аудио кодек: MP3
Битрейт аудио: VBR 96-320 kbps
Продолжительность: 11:32
Трэклист:
1 - Monkey Man
2 - Messin With The Kid
3 - Just Being Careful
4 - Beg Me
1 - Untitled Instrumental
Baby Huey and the Baby Sitters had four songs released across five singles in the mid-60s. These were all cut before Huey signed to Curtom and recorded the songs issued on his great posthumous LP.
Here are the influential "Monkey Man" and a great cover of Junior Wells' "Messin with the Kid", along with a fantastic soul number, "Just Being Careful". His version of "Beg Me" isn't bad, but it's probably the weakest number on these early 45s.
Baby Huey was born James Ramey in Richmond, Indiana and formed the Babysitters in Chicago in 1963 with guitarist Johnny Ross and organ player/trumpeter Melvin "Deacon" Jones. "Monkey Man" and "Just Being Careful" were both written by John R. Ross.
The history of his early releases is somewhat confusing. Below might be a complete discography from this time period, all released in '64-'66. I'm not sure if a "Monkey Man"/"Beg Me" exists on Satellite.
Shann 73924 - Just Being Careful / Messin' With the Kid
USA 801 - Just Being Careful / Messin' With the Kid
Satellite 2013 - Monkey Man / Messin' With the Kid
St. Lawrence 1002 - Monkey Man / Messin' With the Kid (white label)
St. Lawrence 1002 - Monkey Man / Beg Me (St. Lawrence 1002 (blue and white labels)
In 2005 an acetate came up on auction that was supposed to be an unreleased instrumental by the group. I have no idea if it is or not, but I'll include the soundclip I saved from the auction. The tune reminds me of "Get It" by the Silvertones. If anyone has more info please get in touch.
Baby Huey and the Baby Sitters (?) - Untitled instrumental
Transfer of "Beg Me" thanks to a fan of the group.
Раздаю до первых трех скачавших и прекращаю,чтоб начать раздавать другие синглы.Кто успел тот и услышал.
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 6.15 КБ / Просмотров 63 ]

Статус
Проверен 

Размер  16.11 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  0
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  

Отправить личное сообщение

Страница 1 из 1

Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1