Начать новую тему Ответить на тему
Статистика раздачи
Размер: 23.64 МБ | | Скачали: 68
Сидеров: 0  [0 байт/сек]    Личеров: 0  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Сообщение

Ответить с цитатой 

Easy Chinese Recipes: Family Favorites from Dim Sum to Kung Pao

Год: 2011
Автор: Bee Yinn Low
Издательство: Tuttle
ISBN: 978-1-4629-0628-4
Язык: Английский
Формат: ePub
Качество: Изначально компьютерное (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 319
Описание:
Growing up in a Chinese household in Malaysia where cuisine and culture were inseparable, Bee Yinn Low developed a deep love and appreciation for food. Her early memories of helping her mother prepare steamy and fragrant Chinese meals solidified into a way of life for Bee as a working woman in Southern California. A love of Chinese food didn't translate well to a modern Western lifestyle due to time and ingredient constraints. Rather than give up her favorite foods, Bee experimented with recreating the unforgettable flavors of her youth with her limited time and using ingredients found in local supermarkets. She managed to develop versions of her favorite Chinese dishes that had all the taste—but were a lot less work!
In Easy Chinese Recipes, Bee shares her passion and expertise in Chinese cooking. It features a collection of Bee's all-time favorite dishes—the foods she loves to cook and eat at home. She includes updated traditional family recipes along with her own versions of the best Chinese restaurant dishes from around Asia, such as Crispy Shrimp Dumplings, Kung Pao Chicken, Sweet-and-Sour Pork, Homestyle Chow Mein Noodles and Mongolian Beef.
Building off her passion, expertise and the avid following she has on her website, rasamalaysia.com, the Internet's most popular Asian food and cooking site, Easy Chinese Recipes is sure to become the go-to book for cooks interested in creating Chinese meals at home.
Широкий спектр китайских блюд и напитков, легкие рецепты от эксперта.
Contents

Foreword 6
Preface 8
Introduction 10
Basic Cooking Techniques and Tips 12
Basic Tools and Utensils 16
Understanding Chinese Ingredients 20

The Basics
Steamed Rice 26
Chili Oil 27
Sichuan Peppercorn Oil 27
Pickled Green Chilies 28
Cantonese-style Steamed Fish Sauce 28
Chinese BBQ Sauce 29
Shrimp Mousse 29
Sweet-and-Sour Sauce 30
Cucumber Salad 30
Homemade Chicken Stock 31
Homemade Dumpling Wrappers 31

Chapter 1
Appetizers
Tasty Lettuce Wraps 34
Salt and Pepper Squid 35
Crispy Fried Wontons 36
Sesame Shrimp Toasts 39
Stuffed Crab Claws 40
Crunchy Shrimp Balls 42
Tangy BBQ Pork Ribs 44
Fried Chicken Wings 45
Green Onion Pancakes 46

Chapter 2
Soups
West Lake Beef Soup 50
Sweet Corn and Chicken Soup 51
Pork Dumpling Soup 52
Simple Egg Drop Soup 53
Mixed Seafood and Tofu Soup 54
Hot and Sour Soup 55
Shrimp Wonton Soup 56

Chapter 3
Dim Sum and Dumplings
Crispy Shrimp Dumplings 60
Sweet Pork Buns 62
Baked BBQ Pork Puffs 63
Classic Spring Rolls 64
Delicious Pot Stickers 66
Pork and Chive Dumplings 68
Steamed Chicken and Mushroom Dumplings 69
Shrimp and Yellow Chive Dumplings 71
Dumpling Dipping Sauce 71
Siu Mai 72

Chapter 4
Beef and Pork
Crispy Roast Pork 76
Sichuan Twice-Cooked Pork 77
Mongolian Beef 78
Black Pepper Beef 79
Sweet-and-Sour Pork 80
Cantonese BBQ Pork 81
Pork Ribs with Black Beans 82
Beef with Broccoli 83

Chapter 5
Poultry
Kung Pao Chicken 86
Chicken with Garlic Sauce 87
Black Bean Sauce Chicken 88
Sichuan Spicy Chicken 89
Orange Chicken 90
Cashew Chicken 91
Lemon Chicken 92
Roast Duck 93

Chapter 6
Seafood
Shrimp with Snow Peas 96
Sauteed Scallops with Asparagus 97
Black Bean Sauce Clams 98
Honey Walnut Shrimp 99
Succulent Steamed Fish Fillets 100
Clams with Ginger and Green Onions 101
Sweet-and-Sour Fish 102
Oysters Steamed in the Half-Shell 103

Chapter 7
Vegetables, Tofu and Eggs
Fish Fragrant Eggplant 106
Tea Leaf Eggs 107
Scrambled Eggs with Shrimp 108
Mapo Tofu 109
Chinese Broccoli with Oyster Sauce 110
Sichuan String Beans 111
Clay Pot Tofu 112

Chapter 8
Noodles and Rice
Fried Rice Vermicelli with Shrimp 117
Classic Shrimp Fried Rice 119
Yangzhou Fried Rice 120
Seafood Chow Fun Noodles 122
Beef Chow Fun Noodles 123
Shanghai Fried Noodles 125
Homestyle Chow Mein Noodles 126
Crispy Pan-fried Noodles 129

Chapter 9
Desserts and Drinks
Sweet Peanut Nuggets 132
Fresh Mango Pudding 133
Shaved Ice with Fresh Fruits 134
Sweet Boba Milk Tea 135
Flaky Sweet Egg Tarts 136
Red Bean Pancakes 137

Acknowledgments 138
Resource Guide 140
About Food Styling and Photography 141
Index 142
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 15.24 КБ / Просмотров 76 ]

Статус
Проверен 
 
Размер  23.64 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  68
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  


     Отправить личное сообщение
   
Страница 1 из 1
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему


Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Перейти:  
Ресурс не предоставляет электронные версии произведений, а занимается лишь коллекционированием и каталогизацией ссылок, присылаемых и публикуемых на форуме нашими читателями. Если вы являетесь правообладателем какого-либо представленного материала и не желаете чтобы ссылка на него находилась в нашем каталоге, свяжитесь с нами и мы незамедлительно удалим её. Файлы для обмена на трекере предоставлены пользователями сайта, и администрация не несёт ответственности за их содержание. Просьба не заливать файлы, защищенные авторскими правами, а также файлы нелегального содержания!