Начать новую тему Ответить на тему
Статистика раздачи
Размер: 4.7 МБ | | Скачали: 4
Сидеров: 0  [0 байт/сек]    Личеров: 0  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Сообщение

Ответить с цитатой 

French Classics Made Easy

Год: 2008
Автор: Richard Grausman
Издательство: Workman
ISBN: 9780761165361
Язык: Английский
Формат: ePub
Качество: Изначально компьютерное (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 818
Описание:
Classic French food is hotter than ever. But one thing hasn’t changed—few of us have the time, the patience, the technique, or the cream and butter allowance to tackle the classics as presented by Julia Child’s Mastering the Art of French Cooking. The good news is—we don’t need to. For the past 40 years Richard Grausman, America’s premier culinary teacher, has been training American chefs in a simpler, better way of French cooking, and in French Classics Made Easy—a refreshed and updated edition of his original collection, At Home with the French Classics—he shares all of his extraordinary innovations and techniques. Golden soufflés in ten minutes. A light and luscious chocolate mousse that can be made as a cake, a chocolate roll, soufflé, or pudding. Plus Cassoulet, Boeuf Bourguignon, Coq au Vin, Bouillabaisse, Poached Salmon with Beurre Blanc—in all, 250 impeccably clear, step-by-step recipes in range of anyone who knows how to boil water or dice an onion.
When a step isn’t critical, Grausman eliminates it. If something can be done in advance, he does it. Plus he’s cut the amount of butter, cream, egg yolks, salt, and sugar; the result is health-conscious recipes that don’t compromise the essential nature of the dish. Techniques are illustrated throughout in line drawings. It’s the grandness of French cuisine, made accessible for both entertaining and everyday meals.
250 понятных пошаговых рецептов ключевых блюд французской кухни. Теперь их реально приготовить у себя дома...
INTRODUCTION

COMING TO TERMS

FIRST COURSES
PAGE 14

The perfect entry into a meal, many of these dishes also work well as light lunches or suppers.
SOUPS

SALADS

EGGS & OMELETS

SOUFFLÉS

FISH MOUSSES

PÂTÉS & TERRINES

CRÊPES

QUICHES

SAVORY CREAM-PUFF PASTRIES

SAVORY PUFF PASTRIES

PASTA

MAIN COURSES
PAGE 86

Here are timeless favorites from the repertoire of French main courses simplified for ease in the home kitchen.
SEAFOOD

POULTRY

MEAT

VEGETABLES & OTHER ACCOMPANIMENTS
PAGE 170

Enjoy a selection of French dishes that work well as side dishes in an American-style dinner.
PASTRIES & DESSERTS
PAGE 210

Marvelous desserts complete the meal, and the selection in this section can be created without fuss or excessive amounts of time.
PASTRIES

DESSERTS

BASICS
PAGES 300

These basic recipes are the cornerstone of French cuisine.
STOCKS

SAUCES

BREADS

DESSERT SAUCES

APPENDIX A:

THE METRIC SYSTEM IN COOKING AND PASTRY MAKING

APPENDIX B:

HIGH-ALTITUDE COOKING

CONVERSION TABLES

INDEX
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 6.36 КБ / Просмотров 55 ]

Статус
Проверен 
 
Размер  4.7 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  4
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  


     Отправить личное сообщение
   
Страница 1 из 1
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему


Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Перейти:  
Ресурс не предоставляет электронные версии произведений, а занимается лишь коллекционированием и каталогизацией ссылок, присылаемых и публикуемых на форуме нашими читателями. Если вы являетесь правообладателем какого-либо представленного материала и не желаете чтобы ссылка на него находилась в нашем каталоге, свяжитесь с нами и мы незамедлительно удалим её. Файлы для обмена на трекере предоставлены пользователями сайта, и администрация не несёт ответственности за их содержание. Просьба не заливать файлы, защищенные авторскими правами, а также файлы нелегального содержания!