Начать новую тему Ответить на тему
Статистика раздачи
Размер: 1.49 МБ | | Скачали: 1
Сидеров: 5  [0 байт/сек]    Личеров: 1  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Сообщение

Ответить с цитатой 

The Basque table

Год: 1998
Автор: Mary Goodbody, Teresa Barrenechea
Издательство: HARVARD
ISBN: 1-55832-327-9
Язык: Английский
Формат: ePub
Качество: Изначально компьютерное (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 412
Описание:
Spanish food is hot! Not spicy hot (well, sometimes), but definitely the "it girl" of the culinary world. This award-winning, internationally acclaimed cookbook celebrates what is often considered the best of Spanish cooking--Basque cuisine. This simple cooking reflects the bounty of the land and sea, with fish and shellfish, meats, cheeses, olives and olive oils featured in boldly flavored pinchos (Basque tapas) and succulent main dishes. Renowned author Teresa Berrenechea, born and raised in the Basque country, captures the unforgettable flavors of her native land.
Традиционные домашние рецепты Страны басков.
Table of Contents

Title Page
Table of Contents
Map
Dedication
Copyright
PINCHOS
Potato Omelet
Croquettes
Eggs Stuffed with Anchovies and Tuna
Egg and Shrimp Pinchos
Pinchos Gilda
Crabmeat Pinchos
Mushroom Pinchos
Spicy Tuna Pinchos
Sweet Ham and Lettuce Pinchos
Smoked Salmon and Asparagus Pinchos
Green Pepper, Serrano Ham, and Anchovy Pinchos
FIRST COURSES
Meats and Seafood
Sweetbreads with Garlic and Parsley
Foie Gras with Apples
Baby Eels in Sizzling Garlic
Frog Legs in Sizzling Garlic
Sizzling Garlic Shrimp
Monkfish Béchamel Wrapped in Lettuce with Squid Ink Sauce
Snails in Biscayne Sauce
Baked Sardines
Clams Bilbao-Style
Crayfish in Hot Sauce
Fisherman's Rice with Clams
Spider Crabs Donostia-Style
Marinated Fresh Anchovies
Vegetables
Vegetable Stew
Marichu-Style Green Beans
Potatoes in Green Sauce
Vegetable Medley
Mushrooms with Scrambled Eggs
Stems of Swiss Chard
Mixed Vegetables with Scrambled Eggs and Ham
Lettuce Hamburgers
Baked Mushrooms
Green Peas with Ham
Salads
Marichu Salad
Salad of Mixed Vegetables
White Asparagus Navarra-Style
Leeks Vinaigrette
Roasted Red and Green Pepper Salad
Hearts of Lettuce Tudela-Style
Fresh Tuna Salad with Piquillo Peppers
Salad of Salt Cod with Orange
Salad of Baby Eels
Soups and Stews
Larruskain Fish Soup
Fresh Tuna, Potato, and Green Pepper Stew
Leek and Potato Soup
Lentil-Chorizo Soup
Onion Soup Basque-Style
Red-Bean Stew Tolosa-Style
White-Bean Stew
Garlic and Bread Soup
Potato and Chorizo Stew Rioja-Style
Chickpeas and Beef Shanks with Cabbage
Navarran White Asparagus Cream Soup
Puréed Mixed Vegetable Soup
MAIN COURSES
Meats
Grilled Filet Mignon with Roasted Red Peppers
Sirloin Steak with Idiazabal Cheese Sauce
Beef Shanks Marichu-Style
Oxtails Bilbao-Style
Venison with Red Currant Sauce
Braised Rabbit in Red Rioja Wine Sauce
Roasted Fresh Ham
Marinated Pork Loin with Roasted Red Peppers
Top Loin of Pork Cooked with Milk
Baked Pork Chops and Vegetables
Roast Suckling Pig
Grilled Lamb Chops
Roasted Leg of Lamb
Baby Lamb in Rosemary Sauce
Baby Lamb or Calf Liver with Onions
Piquillo Peppers Stuffed with Ground Meat
Veal Kidneys with Sherry Sauce
Poultry
Chicken Basque-Style
Chicken Breasts with Garlic and Parsley
Roasted Chicken
Stuffed Christmas Capon
Quails in Chocolate Sauce
Roasted Duck
Country-Style Pheasant
Fish and Seafood
Fillet of Hake with Clams and Shrimp in Parsley-Garlic Sauce
Lightly Puffed Pan-Fried Hake or Scrod
Fresh Cod with Red and Black Sauces
Cod-Stuffed Piquillo Peppers with Biscayne Sauce
Salt Cod Pil Pil
Salt Cod Biscayne-Style
Salt Cod Ajoarriero-Style
Lightly Fried Kokotxas
Leek-Shrimp Terrine from the House of Bornechea
Grilled Prawns
Pan-Fried Fresh Anchovies
Trout Navarra-Style
Red Snapper Guernica-Style
Red Snapper with Piquillo Sauce
Pan-Seared Turbot
Baked Salmon with Vinaigrette
Red Mullet Santurce-Style
Tuna Steaks with Caramelized Onion
Tuna Breast with Vegetable Stew
Baked Striped Bass
Grouper Bilbao-Style
Baby Squid in Black Ink Sauce
Squid Pelayo
Pan-Seared Baby Squid
BASQUE BASICS
House Vinaigrette
Mayonnaise
Spanish Sauce
Tomato Sauce
Biscayne Sauce
Piquillo Pepper Sauce
Cornmeal Skillet Cakes
Breakfast Sponge Cake
Chicken Broth
Beef Broth
Fish Broth
Home-Style Roasted Potatoes
Basque Fries
Potato Purée
Apple Purée
DESSERTS
Custard Tart Bilbao-Style
Sweet Basque Cream
Basque Tart
Almond Tart
Grandmother's Creamy Rice
Fried Milk
Cream-Cheese Ice Cream with Red Berry Sauce
Chestnut Soup
Creamy Walnut Purée
Pears with Red Rioja Wine
Apple Tart
Christmas Fruit Compote
Figs With Natillas
Quince Jam
Index
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 2.35 КБ / Просмотров 4 ]

Статус
Проверен 
 
Размер  1.49 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  1
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  


     Отправить личное сообщение
   
Страница 1 из 1
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему


Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Перейти:  
Ресурс не предоставляет электронные версии произведений, а занимается лишь коллекционированием и каталогизацией ссылок, присылаемых и публикуемых на форуме нашими читателями. Если вы являетесь правообладателем какого-либо представленного материала и не желаете чтобы ссылка на него находилась в нашем каталоге, свяжитесь с нами и мы незамедлительно удалим её. Файлы для обмена на трекере предоставлены пользователями сайта, и администрация не несёт ответственности за их содержание. Просьба не заливать файлы, защищенные авторскими правами, а также файлы нелегального содержания!