Начать новую тему Ответить на тему
Статистика раздачи
Размер: 2.58 МБ | | Скачали: 11
Сидеров: 20  [0 байт/сек]    Личеров: 6  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Сообщение

Ответить с цитатой 

Home Cheese Making

Год: 2002
Автор: Ricki Carroll
Издательство: Storey
ISBN: 978-1-58017-464-0
Язык: Английский
Формат: ePub
Качество: Изначально компьютерное (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 505
Описание:
The classic home cheese making primer has been updated and revised to reflect the increased interest in artisanal-quality cheeses and the availability of cheese making supplies and equipment.
Here are 85 recipes for cheeses and other dairy products that require basic cheese making techniques and the freshest of ingredients, offering the satisfaction of turning out a coveted delicacy. Among the step-by-step tested recipes for cheese varieties are farmhouse cheddar, gouda, fromage blanc, queso blanco, marscarpone, ricotta, and 30-minute mozzarella. Recipes for dairy products include crFme frafche, sour cream, yogurt, keifer, buttermilk, and clotted cream. There are also 60 recipes for cooking with cheese, including such treats as Ricotta Pancakes with Banana Pecan Syrup, Cream Cheese Muffins, Broiled Pears and Vermont Shepherd Cheese, Prosciutto and Cheese Calzones, and Grilled Vegetable Stacks with Roasted Red Pepper Sauce. Profiles of home cheese makers and artisan cheese makers scattered throughout the text share the stories of people who love to make and eat good cheese. Plus information on how to enjoy homemade cheeses, how to serve a cheese course at home, cheese tips, lore, quotes, cheese making glossary, and more.
85 рецептов домашних сыропродуктов, 60 рецептов блюд с сыром, советы по хранению, сервировке и т.п.
Table of Contents
Cover Page
Title Page
Copyright Page
Contents
Foreword by Laura Werlin
Preface to the New Edition
Acknowledgments
Introduction: The Art of Cheese Making
Part 1: Getting Started
Chapter 1: Ingredients
Chapter 2: Equipment
Chapter 3: Techniques
Part 2: Recipes for all Types of Cheese
Chapter 4: Soft Cheese
Chapter 5: Hard Cheese
Chapter 6: Italian Cheese
Chapter 7: Whey Cheese
Chapter 8: Bacteria- and Mold-Ripened Cheese
Chapter 9: Goat’s-Milk Cheese
Chapter 10: Other Dairy Products
Part 3: For the Love of Cheese
Chapter 11: Serving, Enjoying, and Cooking with Cheese
Appendixes
Index
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 3.7 КБ / Просмотров 77 ]

Статус
Проверен 
 
Размер  2.58 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  11
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  


     Отправить личное сообщение
   
Страница 1 из 1
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему


Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Перейти:  
Ресурс не предоставляет электронные версии произведений, а занимается лишь коллекционированием и каталогизацией ссылок, присылаемых и публикуемых на форуме нашими читателями. Если вы являетесь правообладателем какого-либо представленного материала и не желаете чтобы ссылка на него находилась в нашем каталоге, свяжитесь с нами и мы незамедлительно удалим её. Файлы для обмена на трекере предоставлены пользователями сайта, и администрация не несёт ответственности за их содержание. Просьба не заливать файлы, защищенные авторскими правами, а также файлы нелегального содержания!