Статистика раздачи
Размер: 15.53 МБ | | Скачали: 3
Сидеров: 0  [0 байт/сек]    Личеров: 0  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Сообщение

Bones: Recipes, History, and Lore

Год: 2005
Автор: Jennifer McLagan
Издательство: William Morrow Cookbooks
ISBN: 0060585374
Язык: Английский
Формат: ePub
Качество: Изначально компьютерное (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 272
Описание:
Top food stylist and food writer Jennifer McLagan has a bone to pick: too often, people opt for boneless chicken breasts, fish fillets, and cutlets, when good cooks know that anything cooked on the bone has more flavor -- from chicken or spareribs to a rib roast or a whole fish. In Bones, Jennifer offers a collection of recipes for cooking beef, veal, pork, lamb, poultry, fish, and game on their bones.
Chicken, steak, and fish all taste better when cooked on the bone, but we've sacrificed flavor for speed and convenience, forgetting how bones can enhance the taste, texture, and presentation of good food -- think of rack of lamb, T-bone steak, chicken noodle soup, and baked ham. In her simple, bare-bones style, Jennifer teaches home cooks the secrets to cooking with bones.
Each chapter of Bones includes stocks, soups, ribs, legs, and extremities (except for whole fish -- they don't have any). Many of the recipes are simple, with the inherent flavors of the bones doing most of the work. There are traditional, elegant dishes, such as Roasted Marrow Bones with Parsley Salad, Olive-Crusted Lamb Racks, and Crown Roast of Pork, as well as new takes on homestyle favorites, such as Maple Tomato Glazed Ribs, Coconut Chicken Curry, and Halibut Steaks with Orange Cream Sauce. Stunning, full-color photographs of dishes like Rabbit in Saffron Sauce with Spring Vegetables; Grilled Quail with Sage Butter; and Duck Legs with Cumin, Turnips, and Green Olives are sure to inspire.
In addition to the recipes, Bones includes a wealth of information on a wide range of bone-related topics, including the differences among cuts of meat, as well as the history and lore of bones.
Не выбрасывайте кости в мусор, не кормите ими собак - из них можно приготовить много всего интересного и вкусного, кроме традиционных супов. Об этом повествует книга продвинутого специалиста в кулинарии Дженнифер МакЛаган.
Contents

Cover
Title Page
Dedication
Introduction
Beef and Veal
Pork
Lamb
Poultry
Fish
Game
Bonelogue
Index
Acknowledgments
Suggested Reading
Author’s Note
Copyright
About the Publisher
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 5.31 КБ / Просмотров 44 ]

Статус
Проверен 
 
Размер  15.53 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  3
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  


     Отправить личное сообщение
   
Страница 1 из 1


Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Перейти:  
Ресурс не предоставляет электронные версии произведений, а занимается лишь коллекционированием и каталогизацией ссылок, присылаемых и публикуемых на форуме нашими читателями. Если вы являетесь правообладателем какого-либо представленного материала и не желаете чтобы ссылка на него находилась в нашем каталоге, свяжитесь с нами и мы незамедлительно удалим её. Файлы для обмена на трекере предоставлены пользователями сайта, и администрация не несёт ответственности за их содержание. Просьба не заливать файлы, защищенные авторскими правами, а также файлы нелегального содержания!