Начать новую тему Ответить на тему
Статистика раздачи
Размер: 4.88 МБ | | Скачали: 13
Сидеров: 7  [0 байт/сек]    Личеров: 2  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Сообщение

Ответить с цитатой 

Charcuterie: the craft of salting, smoking, and curing

Год: 2005
Автор: Michael Ruhlman, Brian Polcyn
Издательство: W. W. NORTON
ISBN: 0-393-05829-8
Язык: Английский
Формат: ePub
Качество: Изначально компьютерное (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 616
Описание:
Charcuterie—a culinary specialty that originally referred to the creation of pork products such as salami, sausages, and prosciutto—is true food craftsmanship, the art of turning preserved food into items of beauty and taste. Today the term encompasses a vast range of preparations, most of which involve salting, cooking, smoking, and drying. In addition to providing classic recipes for sausages, terrines, and pates, Michael Ruhlman and Brian Polcyn expand the definition to include anything preserved or prepared ahead such as Mediterranean olive and vegetable rillettes, duck confit, and pickles and sauerkraut. Ruhlman, coauthor of The French Laundry Cookbook, and Polcyn, an expert charcuterie instructor at Schoolcraft College in Livonia, Michigan, present 125 recipes that are both intriguing to professionals and accessible to home cooks, including salted, airdried ham; Maryland crab, scallop, and saffron terrine; Da Bomb breakfast sausage; mortadella and soppressata; and even spicy smoked almonds.
Шаркутери - раздел кулинарии (не только французской), "ответственный" за производство мясных продуктов типа ветчины, сосисок, колбас, паштетов, террин и т.п., преимущественно из свинины. В издании 125 рецептов, цветные фото и советы специалистов.
CONTENTS

Foreword by Thomas Keller
1. INTRODUCTION
The Reason for This Food, This Book: Why We Still Love and Need Hand-Preserved Foods in the Age of the Refrigerator, the Frozen Dinner, Domino’s Pizza, and the 24-Hour Grocery Store
2. RECIPES FOR SALT-CURED FOOD
Salt: How the Most Powerful Tool in Your Kitchen Transforms the Humble into the Sublime
3. RECIPES FOR SMOKED FOOD
Smoke: The Exotic Seasoning
4. SAUSAGES
The Power and the Glory: Animal Fat, Salt, and the Pig Come Together in One of the Oldest, Divine-Yet-Humble Culinary Creations Known to Humankind
5. RECIPES FOR DRY-CURED FOOD
The Artist and the Sausage: Techniques and Recipes for Individualistic, Idiosyncratic, and Temperamental Dry-Cured Meats
6.PÂTÉS AND TERRINES
The Cinderella Meat Loaf
7. THE CONFIT TECHNIQUE
Fat: The Perfect Cooking Environment
8. RECIPES TO ACCOMPANY CHARCUTERIE
Sauces and Condiments: Not Optional
Acknowledgments
Sources
Index
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 6.58 КБ / Просмотров 83 ]

Статус
Проверен 
 
Размер  4.88 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  13
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  


     Отправить личное сообщение
   
Страница 1 из 1
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему


Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Перейти:  
Ресурс не предоставляет электронные версии произведений, а занимается лишь коллекционированием и каталогизацией ссылок, присылаемых и публикуемых на форуме нашими читателями. Если вы являетесь правообладателем какого-либо представленного материала и не желаете чтобы ссылка на него находилась в нашем каталоге, свяжитесь с нами и мы незамедлительно удалим её. Файлы для обмена на трекере предоставлены пользователями сайта, и администрация не несёт ответственности за их содержание. Просьба не заливать файлы, защищенные авторскими правами, а также файлы нелегального содержания!