Начать новую тему Ответить на тему
Статистика раздачи
Размер: 5.58 МБ | | Скачали: 4
Сидеров: 4  [0 байт/сек]    Личеров: 1  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Сообщение

Ответить с цитатой 

Natural Food Flavors and Colorants

Год: 2011
Автор: Mathew Attokaran
Издательство: Blackwell Publishing
ISBN: 081382110X
Язык: Английский
Формат: PDF
Качество: Изначально компьютерное (eBook)
Интерактивное оглавление: Нет
Количество страниц: 469
Описание:
Although many foods are appealing, and even perceived as natural, in spite of containing synthetic additives, consumer increasingly prefer food products which are fully natural. This has driven an increase in the use of, and interest in, food additives derived from biological sources. Of particular interest are natural food flavors and colors, which have started to play a major role in food processing.
This volume presents practical information on over 80 natural extracts that can be used as food flavors and colors, drawing on the author's 50 years of food chemistry and technology expertise in both research and industry. The book is divided into three parts: Part I deals with manufacture, quality, analysis, and regulatory aspects. Part II describes the various sources of natural flavors and colorants that are currently available, alphabetized for convenient reference. Part III covers future directions that can be pursued by research workers and manufacturers.
Food scientists, researchers and product development professionals alike will find Natural Food Flavors and Colorants an invaluable resource for understanding and using these commercially important natural food ingredients.
Научно-популярное издание, в котором представлена информация о более чем 80 красителях и ароматизаторах, применяемых в кулинарии.
Contents
Preface xi
Acknowledgments xiii
About the Author xv
Part I. General 3
Chapter 1. Analytical Matters 5
Chapter 2. Flavors 9
Chapter 3. Spices 11
Chapter 4. Essential Oils 13
Chapter 5. Food Colors 17
Chapter 6. Preparation of Plant Material for Extraction 21
Chapter 7. Methods of Extraction of Essential Oils 25
Chapter 8. Solvent Extraction 29
Chapter 9. Supercritical Fluid Extraction 33
Chapter 10. Homogenization of Extracts 35
Chapter 11. Suspension in Solids 41
Chapter 12. Deterioration During Storage and Processing 45
Part II. Individual Flavors and Colorants 49
Chapter 13. Ajwain (Bishop’s Weed) 51
Chapter 14. Allspice (Pimenta) 53
Chapter 15. Anka-Red Fungus 59
Chapter 16. Aniseed 61
Chapter 17. Annatto 63
Chapter 18. Asafoetida 69
Chapter 19. Basil 71
Chapter 20. Bay Leaf (Laurel) 75
Chapter 21. Beet Root 79
Chapter 22. Bergamot Mint 83
Chapter 23. Black Cumin 85
Chapter 24. Black Pepper 87
Chapter 25. Capsicum 95
Chapter 26. Caramel 103
Chapter 27. Caraway 107
Chapter 28. Cardamom 111
Chapter 29. Carob Pod 117
Chapter 30. Carrot 121
Chapter 31. Cassia 125
Chapter 32. Celery Seed 129
Chapter 33. Chicory 135
Chapter 34. Cinnamon 137
Chapter 35. Cinnamon Leaf 141
Chapter 36. Clove 145
Chapter 37. Clove Leaf 151
Chapter 38. Coca Leaf 153
Chapter 39. Cochineal 155
Chapter 40. Cocoa 159
Chapter 41. Coffee 163
Chapter 42. Coriander 167
Chapter 43. Coriander Leaf 171
Chapter 44. Cumin 173
Chapter 45. Curry Leaf 177
Chapter 46. Date 181
Chapter 47. Davana 185
Chapter 48. Dill 189
Chapter 49. Fennel 195
Chapter 50. Fenugreek 199
Chapter 51. Galangal: Greater 203
Chapter 52. Galangal: Kaempferia 207
Chapter 53. Galangal: Lesser 209
Chapter 54. Garcinia Fruit 211
Chapter 55. Garlic 215
Chapter 56. Ginger 221
Chapter 57. Grape 227
Chapter 58. Grapefruit 231
Chapter 59. Green Leaves 235
Chapter 60. Hops 241
Chapter 61. Hyssop 245
Chapter 62. Japanese Mint 247
Chapter 63. Juniper Berry 251
Chapter 64. Kokam 255
Chapter 65. Kola Nut 259
Chapter 66. Large Cardamom 261
Chapter 67. Lemon 263
Chapter 68. Lemongrass 267
Chapter 69. Licorice 271
Chapter 70. Lime 275
Chapter 71. Long Pepper 279
Chapter 72. Lovage 283
Chapter 73. Mace 285
Chapter 74. Mandarin 289
Chapter 75. Marigold 293
Chapter 76. Marjoram 299
Chapter 77. Mustard 301
Chapter 78. Nutmeg 307
Chapter 79. Onion 313
Chapter 80. Orange 317
Chapter 81. Oregano 323
Chapter 82. Paprika 325
Chapter 83. Parsley 333
Chapter 84. Peppermint 337
Chapter 85. Red Sandalwood 341
Chapter 86. Rosemary 345
Chapter 87. Saffron 349
Chapter 88. Sage 355
Chapter 89. Savory (Sweet Summer) 359
Chapter 90. Spearmint 361
Chapter 91. Star Anise 365
Chapter 92. Sweet Flag (Calamus) 369
Chapter 93. Tamarind 373
Chapter 94. Tarragon 377
Chapter 95. Tea 379
Chapter 96. Thyme 383
Chapter 97. Tomato 387
Chapter 98. Turmeric 391
Chapter 99. Vanilla 399
Part III. Future Needs 407
Chapter 100. Opportunities in Natural Flavors 409
Chapter 101. Opportunities in Natural Colorants 415
Index of Systematic Biological Names 419
Subject Index 421
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 2.23 КБ / Просмотров 23 ]

Статус
Проверен 
 
Размер  5.58 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  4
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  


     Отправить личное сообщение
   
Страница 1 из 1
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему


Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Перейти:  
Ресурс не предоставляет электронные версии произведений, а занимается лишь коллекционированием и каталогизацией ссылок, присылаемых и публикуемых на форуме нашими читателями. Если вы являетесь правообладателем какого-либо представленного материала и не желаете чтобы ссылка на него находилась в нашем каталоге, свяжитесь с нами и мы незамедлительно удалим её. Файлы для обмена на трекере предоставлены пользователями сайта, и администрация не несёт ответственности за их содержание. Просьба не заливать файлы, защищенные авторскими правами, а также файлы нелегального содержания!