Начать новую тему Ответить на тему
Статистика раздачи
Размер: 1.15 МБ | | Скачали: 15
Сидеров: 0  [0 байт/сек]    Личеров: 0  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Сообщение

Ответить с цитатой 

/The Baking Answer Book

Год: 2009
Автор: Lauren Chattman
Издательство: storey
ISBN: 978-1-60342-439-4
Язык: Английский
Формат: ePub
Качество: Изначально компьютерное (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 492
Описание:
Every baker has pondered the wisdom of substituting one ingredient for another ("I don’t have any cake flour. Can I use all-purpose flour?"), using a square baking dish instead of the rectangular pan the recipe requires, or constructing a fancy dessert with frozen puff pastry rather than homemade.
Baking recipes require precision and attention — exact measurements, correct ingredients, and a confident hand — to mix, cream, froth, and whip. But surely there is some leeway? And if there really is no room for error or substitution, then the curious baker wants to know why.
Answering every question about common and specialty ingredients, finicky ovens, the best equipment for every recipe, the science behind the magic of baking, and the unique properties, quirks, and flavors of every kind of baked good, author Lauren Chattman reassures readers with commonsense solutions, foolproof, substitutions, and fun-to-know facts about the history and evolution of favorite baked goods. She even includes recipes that allow readers to practice new techniques and experiment with unfamiliar ingredients. Spelt Brownies, anyone?
Portable, browseable, and easy to use, The Baking Answer Book earns a place beside the recipe collections in bakers’ libraries, explaining the techniques that don’t make sense and solving the mysteries of soggy zucchini bread and cracked cheesecakes.
Полезные знания, необходимые каждому пекарю. Полезные советы по ключевым вопросам.
Contents
Introduction
CHAPTER 1 Ingredients
CHAPTER 2 Equipment
CHAPTER 3 What Happens When We Bake: Science for Bakers
CHAPTER 4 Know Your Oven
CHAPTER 5 Quick Breads, Muffins, Scones & Biscuits
CHAPTER 6 Cookies
CHAPTER 7 Cakes
CHAPTER 8 Pies, Tarts, Cobblers & Crisps
CHAPTER 9 Layered Pastry Doughs
CHAPTER 10 Yeast Breads
APPENDIXES High-Altitude Baking
Metric Equivalents
Resources
INDEX
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 1.91 КБ / Просмотров 86 ]

Статус
Проверен 
 
Размер  1.15 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  15
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  


     Отправить личное сообщение
   
Страница 1 из 1
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему


Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Перейти:  
Ресурс не предоставляет электронные версии произведений, а занимается лишь коллекционированием и каталогизацией ссылок, присылаемых и публикуемых на форуме нашими читателями. Если вы являетесь правообладателем какого-либо представленного материала и не желаете чтобы ссылка на него находилась в нашем каталоге, свяжитесь с нами и мы незамедлительно удалим её. Файлы для обмена на трекере предоставлены пользователями сайта, и администрация не несёт ответственности за их содержание. Просьба не заливать файлы, защищенные авторскими правами, а также файлы нелегального содержания!