Начать новую тему Ответить на тему
Статистика раздачи
Размер: 1.71 МБ | | Скачали: 86
Сидеров: 0  [0 байт/сек]    Личеров: 0  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Сообщение

Ответить с цитатой 

Spaghetti Sauces: Authentic Italian Recipes

Год: 2011
Автор: Biba Caggiano
Издательство: Gibbs Smith
ISBN: 1423606884
Язык: Английский
Формат: ePub
Качество: Изначально компьютерное (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 189
Описание:
Eighty authentic Italian recipes are sure to indulge everyone at the table with palate-pleasing flavors. Twirl your fork into a plate of spaghetti topped with Pecorino Romano, Black Pepper, and Crisp Garlic; Mediterranean Pesto with Tomatoes; Prawns with Broccoli Florets and Paprika; Tomato Sauce with Goat Cheese and Basil; or Roasted Vegetables with Balsamic Vinegar.
Biba Caggiano is an award-winning author of eight cookbooks and the chef/owner of BIBA Restaurant. Her restaurant is the recipient of many awards and recognition from Food Network Canada, Wine Spectator, Conde Nast Traveler, Gourmet Magazine, and Taste of Italia. She lives in Sacramento, California.
80 оригинальных рецептов соусов для пасты, с пошаговыми инструкциями.
Table of Contents

Introduction
Cheese
Butter, Cream, Parmigiano, and Nutmeg
Butter, Sage, Ricotta, and Parmigiano
Fresh Tomato Sauce with Ricotta Cheese and Basil
Fresh and Sun-Dried Tomatoes with Pecorino Cheese
Mozzarella, Cherry Tomatoes, and Basil Capri Style
Pancetta, Eggs, Parmigiano, and Mascarpone Cheese
Pancetta, Hot Pepper, Olive Oil, and Pecorino
Pancetta, Eggs, Peas, and Parmigiano
Prosciutto, Cream, and Swiss Cheese
Pecorino Romano Cheese, Pepper, and Crisp Garlic
Prosciutto, Butter, Sage, and Parmigiano
Smoked Mozzarella, Sun-Dried Tomatoes, Capers, and Herbs
Smoked Pancetta, Hot Pepper, Saffron, and Pecorino Cheese
Taleggio, Cream, and Parmigiano
Uncooked Tomatoes, Mozzarella, and Basil Capri Style
Walnut-Gorgonzola Sauce
Pesto
Basil-Pine Nut Pesto Ligurian Style
Basil Pesto with Broccoli
Basil, Walnut, and Sun-Dried Tomato Pesto
Creamy Walnut, Ricotta, Basil, and Arugula Pesto
Basil-Olive Pesto and Cherry Tomatoes
Mediterranean Pesto with Tomatoes
Pesto and Goat Cheese
Pesto, Peas, and Asparagus
Pesto of Olives, Sun-Dried Tomatoes, Capers, and Arugula
Pesto and Potatoes
Quick Tomato
Arugula, Tomatoes, and Peppery Sauce
Basic Tomato-Basil Sauce
Cherry Tomatoes, Mozzarella, and Herb Salad
Tomatoes, Sun-Dried Tomatoes, and Prosciutto
Neapolitan Tomato Sauce
Tomato Sauce with Goat Cheese and Basil
Marinara Sauce
Oven-Roasted Tomato Sauce
Tomato, Cream, and Hot Pepper
Tomato, Cream, and Vodka Sauce
Tomatoes, Pancetta, and Hot Pepper Sauce Roman Style
Tomatoes, Butter, and Parmigiano
Tomatoes, Capers, and Olives
Uncooked Summer Tomatoes and Herbs
Vegetable
Baby Artichokes with Garlic, Capers, and Olives
Spring Vegetables, Smoked Ham, and Egg Sauce
Broccoli, Sausage, and Hot Pepper
Butternut Squash and Cream
Cauliflower with Olives and Capers
Eggplant, Anchovies, and Capers
Mushrooms, Prosciutto, and Cream
Olive Oil, Garlic, Oregano, and Hot Pepper
Peppers, Onion, Tomatoes, and Balsamic Sauce
Prosciutto, Tomatoes, and Peas
Roasted Cherry Tomatoes and Fava Beans
Roasted Vegetables with Balsamic Vinegar
Sautéed Mixed Mushrooms with Parsley and Sage
Zucchini, Onion, and Pancetta
Seafood
Anchovies, Bread Crumbs, Pine Nuts, and Raisins
Bottarga, Sun-Dried Tomatoes, and Virgin Olive Oil
Clams with White Wine and Hot Pepper
Lobster and Summer Tomatoes
Swordfish, Eggplant, and Sun-Dried Tomatoes
Monkfish with Olives and Tomatoes
Mussels, Saffron, and Cherry Tomatoes
Prawns with Broccoli Florets and Paprika
Scallops, Cherry Tomatoes, and Hot Pepper
Shrimp, Garlic, Vodka, Tomatoes, and Cream
Smoked Salmon, Shallots, Cream, and Lemon Zest
Spicy Tuna and Tomato Sauce
Squid, Tomatoes, and Mint
Squid with Broccoli Rabe
Ragu
Bologna White Meat Ragu
Lamb and Bell Pepper Ragu
Meat Ragu Bologna Style
Meat Ragu Neapolitan Style
Rabbit, Tomato, and Olive Ragu
Meat Ragu and Porcini Mushrooms
Sausage, Fava Beans, Tomato, and Cream Ragu
Sausage and Lamb Ragu
Veal Shank Ragu with Fresh Tomatoes and Peas
Sausage, Prosciutto, Onion, and Saffron-Cream Ragu
Metric Conversion Chart
Acknowledgments
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 1.03 КБ / Просмотров 62 ]

Статус
Проверен 
 
Размер  1.71 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  86
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  


     Отправить личное сообщение
   
Страница 1 из 1
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему


Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Перейти:  
Ресурс не предоставляет электронные версии произведений, а занимается лишь коллекционированием и каталогизацией ссылок, присылаемых и публикуемых на форуме нашими читателями. Если вы являетесь правообладателем какого-либо представленного материала и не желаете чтобы ссылка на него находилась в нашем каталоге, свяжитесь с нами и мы незамедлительно удалим её. Файлы для обмена на трекере предоставлены пользователями сайта, и администрация не несёт ответственности за их содержание. Просьба не заливать файлы, защищенные авторскими правами, а также файлы нелегального содержания!