Начать новую тему Ответить на тему
Статистика раздачи
Размер: 11.24 МБ | | Скачали: 1
Сидеров: 1  [0 байт/сек]    Личеров: 0  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Сообщение

Ответить с цитатой 

Chicken and Other Poultry

Год: 2012
Автор: James Peterson
Издательство: Ten Speed Press
ISBN: 978-1-60774-399-6
Язык: Английский
Формат: ePub
Качество: Изначально компьютерное (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 236
Описание:
Celebrated chef, teacher, and cookbook author James Peterson presents more than thirty recipes for chicken, turkey, duck, squab, and quail from Cooking, his classic guide for home cooks. Featuring delicious and approachable recipes for all manner of poultry and birds, such as Moroccan Chicken Tagine, Provençal Chicken, classic Roast Turkey, Duck Confit, and more, Peterson teaches the finer points of cooking to produce consistently excellent results. He also includes an array of helpful step-by-step photographs to help you master the techniques and build confidence in the kitchen.
In addition to the wonderful and diverse recipes, Peterson provides a true kitchen education, with sections on the ten basic cooking methods, techniques all cooks should know, cooking terms, and recommended ingredients and kitchen tools. This e-book exclusive is an enriching addition to anyone’s digital library, and cooks both new and experienced will appreciate Peterson’s relaxed, unfussy style that encourages them to learn, keep it simple, and have fun in the kitchen.
Известный шеф представляет рецепты и техники приготовления блюд с курицей, индейкой и др. птицей.
CONTENTS
AUTHOR’S NOTE
ASSUMPTIONS
Ingredients
Equipment
CHICKEN AND TURKEY
ROAST CHICKEN
Box: Safety
Roast Chicken
How to Truss and Roast a Chicken
How to Carve a Roast Chicken
CHICKEN JUS OR GRAVY
How to Make Chicken Jus
How to Cut Up a Raw Chicken for Sautéing or Frying
How to Bone Chicken Breasts
How to Prepare Chicken Thighs
SAUTÉED CHICKEN
Chicken Sautéed in Butter
Chicken with Tomatoes and Tarragon or Basil
Chicken with Red Wine Sauce
Chicken Cacciatore
Chicken with Simplified Mole Sauce
Provençal Chicken with Aioli, Tomatoes, and Basil
Moroccan Chicken Tagine
Coconut Curry Chicken
Sautéed Boneless, Skinless Chicken Breasts
Sautéed Boneless Chicken Breasts with Madeira Sauce
BREADED AND FLOURED BONELESS CHICKEN BREASTS
How to Make Fresh Bread Crumbs
How to Bread Chicken Breasts with Fresh Bread Crumbs
How to Sauté Breaded Chicken
Breaded Boneless and Skinless Chicken Breasts
BRAISED CHICKEN
Chicken Fricassee with Morels
Chicken Fricassee with Spring Vegetables
Vegetable-Lover’s Chicken Fricassee
BONELESS CHICKEN STEWS
Thai Chicken Curry
Velvet Chicken with Spices, Cashews, and Ghee
Chicken with Shrimp
Chicken Korma
POACHED CHICKEN
Poached Chicken with Leeks and Root Vegetables
GRILLED CHICKEN
Fried Chicken
TURKEY
Roast Turkey and Gravy
How to Roast a Turkey
How to Make Turkey Gravy
How to Carve the Turkey
DUCK
How to Cut Up a Whole Raw Pekin Duck
Sautéed Duck Breasts
How to Sauté Duck Breasts
SAUCES FOR DUCK BREASTS
Orange Sauce for Duck Breasts
Berry Sauce for Duck Breasts
DUCK THIGHS
Slow-Roasted Duck Thighs
Slow-Roasted Duck Thighs with Sauerkraut
Slow-Roasted Duck Thighs with Red Cabbage and Apples
How to Make Slow-Roasted Duck Thighs with Red Cabbage and Apples
Duck Thighs Braised in Red Wine
How to Make Braised Mullard Duck Thighs
Duck Confit
How to Make Duck Confit
SQUAB AND QUAIL
SQUAB
How to Roast Squab and Other Small Birds
Sautéed Squab with Its Own Jus
How to Cut Up a Raw Small Bird
How to Make a Jus from a Small Roast Bird
How to Carve a Small Roast Bird
Squab Civet with Fava Bean Cassoulet
QUAIL
How to Truss Quail
How to Roast Quail
Sautéed Whole Quail
Sautéed Quail Breasts and Thighs en Civet
APPENDIXES
COOKING TERMS
THE 10 BASIC COOKING METHODS
Roasting
Box: Convection Ovens
Braising
Box: What about Pressure Cookers?
Poaching
Sautéing
Steaming
Box: Selecting a Steamer
Frying
Grilling
Smoking
Barbecuing
Boiling
BASIC RECIPES AND TECHNIQUES
Aioli Sauce
Basic Mayonnaise
Bourride
Brown Chicken Broth
How to Make Brown Chicken Broth
Cassoulet
Foie Gras Terrine
How to Make Foie Gras Terrine
Goan-Style Shrimp Curry
Harissa
Basic Spinach
Pureed Creamed Spinach
How to Make Celeriac Macédoine
How to Make Clarified Butter and Ghee
How to Make Mushroom Duxelles
How to Make Preserved Lemons
How to Peel and Chop Onions
How to Peel and Seed Tomatoes
How to Peel and Shape Turnips
How to Prepare Asparagus
How to Prepare Carrots for Glazing or Roasting
How to Prepare Leeks
How to Trim Artichokes to Make Artichoke Bottoms
Box: Letting Roasts and Steaks Sit at Room Temperature
Box: Meat Glaze
Bell Peppers and Chiles
How Peel Peppers
Bouquet Garni
How to Make a Bouquet Garni
Truffles
CONVERSION CHARTS
ABOUT THE AUTHOR
MORE eCOOKBOOKS FROM JAMES PETERSON
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 14.53 КБ / Просмотров 65 ]

Статус
Проверен 
 
Размер  11.24 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  1
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  


     Отправить личное сообщение
   
Страница 1 из 1
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему


Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Перейти:  
Ресурс не предоставляет электронные версии произведений, а занимается лишь коллекционированием и каталогизацией ссылок, присылаемых и публикуемых на форуме нашими читателями. Если вы являетесь правообладателем какого-либо представленного материала и не желаете чтобы ссылка на него находилась в нашем каталоге, свяжитесь с нами и мы незамедлительно удалим её. Файлы для обмена на трекере предоставлены пользователями сайта, и администрация не несёт ответственности за их содержание. Просьба не заливать файлы, защищенные авторскими правами, а также файлы нелегального содержания!