Начать новую тему Ответить на тему
Статистика раздачи
Размер: 2.18 МБ | | Скачали: 143
Сидеров: 0  [0 байт/сек]    Личеров: 0  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Сообщение

Ответить с цитатой 

Keys to Good Cooking: A Guide to Making the Best of Foods and Recipes

Год: 2010
Автор: Harold McGee
Издательство: Doubleday Canada
ISBN: 978-0-385-67130-9
Язык: Английский
Формат: ePub
Качество: Изначально компьютерное (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 798
Описание:
The answers to many kitchen conundrums in one easy-to-use volume, from the author of the acclaimed culinary bible On Food and Cooking.
From our foremost expert on the science of cooking, Harold McGee, Keys to Good Cooking is a concise and authoritative guide designed to help home cooks navigate the ever-expanding universe of ingredients, recipes, food safety, and appliances, and arrive at the promised land of a satisfying dish.
A work of astounding scholarship and originality, Keys to Good Cooking directly addresses the cook at work in the kitchen and in need of quick and reliable guidance. Cookbooks past and present frequently contradict one another about the best ways to prepare foods, and many contain erroneous information and advice.
Keys to Good Cooking distills the modern scientific understanding of cooking and translates it into immediately useful information. Looking at ingredients from the mundane to the exotic, McGee takes you from market to table, teaching, for example, how to spot the most delectable asparagus (choose thick spears); how to best prepare the vegetable (peel, don't snap, the fibrous ends; broiling is one effective cooking method for asparagus and other flat-lying vegetables); and how to present it (coat with butter or oil after cooking to avoid a wrinkled surface). This book will be a requisite countertop resource for all home chefs, as McGee's insights on kitchen safety in particular-reboil refrigerated meat or fish stocks every few days. (They're so perishable that they can spoil even in the refrigerator.); Don't put ice cubes or frozen gel packs on a burn. (Extreme cold can cause additional skin damage)-will save even the most knowledgeable home chefs from culinary disaster.
A companion volume to recipe books, a touchstone that helps cooks spot flawed recipes and make the best of them, Keys to Good Cooking will be of use to cooks of all kinds: to beginners who want to learn the basics, to weekend cooks who want a quick refresher in the basics, and to accomplished cooks who want to rethink a dish from the bottom up. With Keys to Good Cooking McGee has created an essential guide for food lovers everywhere.
Кулинарные техники, правильная работа с утварью, грамотный подбор ингредиентов и т.п. Научный подход к домашней кухне.
CONTENTS

Cover
Other Books by This Author
Title Page
Copyright
Dedication
Introduction
1. Getting to Know Foods
2. Basic Kitchen Resources: Water, the Pantry, and
the Refrigerator
3. Kitchen Tools
4. Heat and Heating Appliances
5. Cooking Methods
6. Cooking Safely
7. Fruits
8. Vegetables and Fresh Herbs
9. Milk and Dairy Products
10. Eggs
11. Meats
12. Fish and Shellfish
13. Sauces, Stocks, and Soups
14. Dry Grains, Pastas, Noodles, and Puddings
15. Seed Legumes: Beans, Peas, Lentils, and Soy Products
16. Nuts and Oil Seeds
17. Breads
18. Pastries and Pies
19. Cakes, Muffins, and Cookies
20. Griddle Cakes, Crepes, Popovers, and Frying Batters
21. Ice Creams, Ices, Mousses, and Jellies
22. Chocolate and Cocoa
23. Sugars, Syrups, and Candies
24. Coffee and Tea
Where to Find More Keys to Good Cooking
Acknowledgments
About the Author
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 3.19 КБ / Просмотров 99 ]

Статус
Проверен 
 
Размер  2.18 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  143
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  


     Отправить личное сообщение
   
Страница 1 из 1
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему


Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Перейти:  
Ресурс не предоставляет электронные версии произведений, а занимается лишь коллекционированием и каталогизацией ссылок, присылаемых и публикуемых на форуме нашими читателями. Если вы являетесь правообладателем какого-либо представленного материала и не желаете чтобы ссылка на него находилась в нашем каталоге, свяжитесь с нами и мы незамедлительно удалим её. Файлы для обмена на трекере предоставлены пользователями сайта, и администрация не несёт ответственности за их содержание. Просьба не заливать файлы, защищенные авторскими правами, а также файлы нелегального содержания!