Начать новую тему Ответить на тему
Статистика раздачи
Размер: 2.72 МБ | | Скачали: 2
Сидеров: 1  [0 байт/сек]    Личеров: 5  [0 байт/сек]
Пред. тема | След. тема 

Автор
Сообщение

Ответить с цитатой 

Man with a Pan

Год: 2011
Автор: John Donohue
Издательство: Algonquin Books
ISBN: 9781616200640
Язык: Английский
Формат: PDF
Качество: Изначально компьютерное (eBook)
Интерактивное оглавление: Нет
Количество страниц: 316
Описание:
Look who’s making dinner! Twenty-one of our favorite writers and chefs expound upon the joys—and perils—of feeding their families.
Mario Batali’s kids gobble up monkfish liver and foie gras. Peter Kaminsky’s youngest daughter won’t eat anything at all. Mark Bittman reveals the four stages of learning to cook. Stephen King offers tips about what to cook when you don’t feel like cooking. And Jim Harrison shows how good food and wine trump expensive cars and houses.
This book celebrates those who toil behind the stove, trying to nourish and please. Their tales are accompanied by more than sixty family-tested recipes, time-saving tips, and cookbook recommendations, as well as New Yorker cartoons. Plus there are interviews with homestyle heroes from all across America—a fireman in Brooklyn, a football coach in Atlanta, and a bond trader in Los Angeles, among others.
What emerges is a book not just about food but about our changing families. It offers a newfound community for any man who proudly dons an apron and inspiration for those who have yet to pick up the spatula.
Истории, хитрости и рецепты от американцев, отцов семейств - тех, что сами готовят дома.
Introduction by John Donohue
Weeknight Chicken Parmigiana
Not-So-Basic Black Beans
JACK HITT
Putting Food on the Family
Really Good Chicken
In the Trenches: Glen Payne
Miso Cod
New Mexico Chili and Beans
MANNY HOWARD
Stunt Foodways
Jos’s Curry, or The Old Man’s Shiva Curry (Untouchable-Style)
Dum Aha (Fried-Potato Curry)
In the Trenches: Jack Schatz
Applesauce Meat Loaf
Chicken Paprika
Surefire Broccoli
STEPHEN KING
On Cooking
Pretty Good Cake
In the Trenches: Josh Lomask
Milk-Braised Pork
Double-Crispy Roast Chicken
PAUL GREENBERG
Heads Up!
Southeast Asian Catfish
Pan-national Everything-but-the-Kitchen-Sink Fish Cakes
SHANKAR VEDANTAM
The Hidden Brain: Gender and Cooking
Yashoda’s Potatoes
In the Trenches: Adam Bonin
Duck Breasts with Five-Spice Glaze
MARK BITTMAN
Finding Myself in the Kitchen
Pasta alla Gricia
In the Trenches: Christopher Little
Low Country Boil
JIM HARRISON
Chef English Major
Grouse Surprise
Elk Carbonade
In the Trenches: Brett Thacher
Tofu Bolognese
MATT GREENBERG
The Ribbing: A Screenplay
Grilled Burgers with Herb Butter
Beer-Can Chicken
Three-Day Ribs
MANUEL GONZALES
The Pie Guy
Pie Crust
Mexican Chocolate Pie
In the Trenches: Daniel Moulthrop
Pickles
Tomato Sauce
THOMAS BELLER
On Abundance
Grilled Redfish
KEITH DIXON
Alternate-Side Cooking
Roasted Celery Root, Potato, and Cauliflower Soup with Tarragon
JESSE GREEN
Who the Man?
Spinach and Rice Torta
Andy’s Mac and Cheese
In the Trenches: David Olivier
Chicken, Sausage, and Oyster Gumbo
SEAN WILSEY
Kitchen ABCs: Always Be Cleaning
Fish Tacos
Fagioli all’Uccelletto
Pistachio Pesto
MARIO BATALI
If It’s Tuesday, It Must Be Cardoons
Linguine with Cacio e Pepe
Bucatini all’Amatriciana
PETER KAMINSKY
Learning to Cook for Two Daughters
Whole Roast Cow
Chimichurri
In the Trenches: Henry Schenck
Spinach-Basil Pesto
Bruschetta
Broccoli Rabe
MICHAEL RUHLMAN
How Many Parents Does It Take to Roast a Chicken?
Roast Chicken for Two
Roast Chicken for Two (Continued), with Arugula Salad
Herbed New Potatoes
JESSE SHEIDLOWER
Four Legs Good, Two Legs Bad
Bacon-Wrapped Duck Breast Stuffed with Apples and Chestnuts
Mushroom Soup with Pear Puree and Cumin Oil
In the Trenches: Omar Valenzuela
Seviche
TONY EPRILE
A Taste for Politics
Vegetarian Bobotie
In the Trenches: Nir Hacohen
Chocolate Mousse
MOHAMMED NASEEHU ALI
The Way to a Man’s Heart
Kelewele-Spinach Salad
Peanut Butter Soup
In the Trenches: Pat Alger
Lone Star State of Mind Chili
WESLEY STACE
Patience Rewarded versus Instant Korma
Spicy Potatoes
Cauliflower with Shredded Ginger
Cucumber Raita
In the Trenches: Nicola Cetorelli
Simple Tomato Sauce
Carbonara di Zucchine
Quick Fish Fillets in Tomato Sauce
MARK KURLANSKY
Confessions of a Foodiephobiac
Cou-Cou
Baked Sea Bream
Thanks and Acknowledgments
Cartoon Credits
Правила, инструкции, FAQ!!!
Торрент   Скачать торрент Магнет ссылка
Скачать торрент
[ Размер 3.87 КБ / Просмотров 7 ]

Статус
Проверен 
 
Размер  2.72 МБ
Приватный: Нет (DHT включён)
.torrent скачан  2
Как залить торрент? | Как скачать Torrent? | Ошибка в торренте? Качайте магнет  


     Отправить личное сообщение
   
Страница 1 из 1
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему


Сейчас эту тему просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Перейти:  
Ресурс не предоставляет электронные версии произведений, а занимается лишь коллекционированием и каталогизацией ссылок, присылаемых и публикуемых на форуме нашими читателями. Если вы являетесь правообладателем какого-либо представленного материала и не желаете чтобы ссылка на него находилась в нашем каталоге, свяжитесь с нами и мы незамедлительно удалим её. Файлы для обмена на трекере предоставлены пользователями сайта, и администрация не несёт ответственности за их содержание. Просьба не заливать файлы, защищенные авторскими правами, а также файлы нелегального содержания!